sakse til efterbehandling

Brugen af sakse til efterbehandling eller til arbejdet i haven. 

Når der dyrkes cannabis eller andre afgrøder i havne eller i drivhuset eller som det er blevet mere og mere almindelig at dyrke indenfor pga. de åbenlyse fordele ved dette, er der altid brug for gode sakse. Alle har selvfølgelig hver sine ønsker eller krav for hvad en god saks er. Men vigtigst af alt er det at den er skarp.

Jeg personligt, fortrækker en lille spids en da jeg syntes den er nemmere at komme ind i de små kroge på planten, den må ikke være for tung og kluntet i hånden.

Brugen af sakse til efterbehandling eller til arbejdet i haven.

Det kan tage et par forsøg med forskellige sakse før man finder den der føles bedst i hånden for den enkelte person, prøv dig frem og lad være med at være bange for at prøve forskellige sakse.

Det kan være en fordel for begyndere at kikke på de, efter hånden mange online gro shops der findes, de vil selvfølgelig gerne sælge en masse, men faktisk har de fleste jo en erfaring med de produkter som de sælger, prøv en af hver for at finde den der er aller bedst til dig og dine behov.

Sakse til efterbehandling
Man kan ikke helt undgå at skulle klippe noget i hånden men der findes faktisk mange forskellige maskiner på markedet til at klippe langt det meste med.

Er man interesseret i at slippe for det store klippe arbejde som det er at ordne fx topskud. Så findes der klippe maskiner fra ca 1500 Kr. for en hånddreven “bowle” som de kaldes. Og så op til 40-50 tusinde, men så er det ikke længere på hobbyplan.

”Den Gode” Sakse:

  • Ligger let i hånden
  • Har gerne en spids snude
  • En fjeder
  • Et godt greb
  • Ikke alt for stor

 

 

Indlæg oprettet 12

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen