rentvandsanlæg

Rentvandsanlæg er uundværligt

Rigtigt mange mænd, har idag en form for nabokrig. Ofte handler det om hvem der har det største fjernsyn eller den dyreste bil. Men nu er der en ny spiller på markedet som er et ‘must have’. Det er selvfølgeligt et rentvandsanlæg til privaten jeg her snakker om. Et rentvandsanlæg har en hel masse fordele som jeg kommer mere ind på i dette indlæg. En ting er dog sikkert; du skal have et anlæg før din nabo.

Rentvandsanlæg gør at det hele bare spiller.

rentvandsanlæg

Du sidder måske og ikke ved helt præcist, hvad et rentvandsanlæg er, men frygt ej for forklaringen kommer her. Et rentvandsanlæg er et filtersystem som er lavet til at skulle opsættes i private hjem. Formålet med rentvandsanlæget er at få rent blødt vand. Det vil sige at anlægget kan filtere kalk og andre mineraler fra. Det kan være en kæmpe fordel hvis man eksampelvis skal pudse vinduer.

Noget af det sværeste ved at pudse vinduer er, at man nogle steder kommer til at efterlade dråber eller striber af vand. Det betyder ultimo at man kommer til at efterlade pletter eller render af kalk. Dette kan nemt undgås ved at anvende blødt vand uden kalk.

Når du alligevel skal ud og shoppe et rentvandsanlæg har du måske lyst til også at købe papirhåndklæder med. Du kan læse vores artikel om hvorfor det er en god ide her.

Gør naboen jaloux med et rentvandsanlæg.

Den absolut største jalousi factor ved rentvands anlægget er dog at det ser for sejt ud. Du har din vandtilkobling som kører ind i anlægget der ligner en lille transformer station. Derfra kan man både have tryk på, så man kan spule direkte med vandslange fra rentvandsanlægget. Man kan også have en mere rolig version, hvor man kan tappe vandet fra ved en vandhane. Den 2. løsning er rigtigt god hvis man eksempelvis har tønder eller dunke som skal fyldes. Det er jo en fordel hvis man ikke skal bruge vandet, der hvor ens anlæg er sat op.

Den første løsning med vandslangen er omvendt virkelig god hvis man nu står i indkørslen og skal vaske sin bil. I et nabolag med nabo jalousi er det vel noget man gør hver weekend, og derfor bliver et rentvandsanlæg noget som man kan flexe med hver weekend. Anlægget skal have skiftet filter efter cirka 5 kubikmeter vand, hvilket burde holde i langt tid, hvis det kun anvendes til bilvask.

Indlæg oprettet 12

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen